Adolf Cobbenhagen, oprichter van de Kaarsenfabriek.
Kijk om de hoek van de winkel en zie de oude machines!

Wie zijn wij?

Anderhalve eeuw kwaliteit en service

Al ruim anderhalve eeuw lang maken wij kaarsen en staat de naam Cobbenhagen voor kwaliteit en service. Kleinschaligheid is al die tijd de kracht van ons bedrijf, ambachtelijkheid schrijven wij nog steeds met plezier met hoofdletters. Of het nu gaat om het aanbrengen van reliefs op kaarsen of, moderner, het afbeelden van een foto op een kaars. Wij staan klaar voor de kerken, waar onze traditie is begonnen. Wij leveren inmiddels ook al jaren aan horeca en zijn tevens u als particulier graag van dienst in onze fabriekswinkel en op onze nieuwe webwinkel.

Kerk, horeca en particulier

Kaarsenfabriek Cobbenhagen is in 1849 begonnen met het maken van kaarsen voor de kerk. Vooral voor het maken van doop-, trouw- en Paaskaarsen is creativiteit en vakmanschap onontbeerlijk. Vijf generaties op rij is de vakkennis opgebouwd en uitgebreid. In 1999 verwerft de kaarsenfabriek het predikaat Hofleverancier en wordt aan dat predikaat ook daadwerkelijk invulling gegeven.

Onze diensten aan de kerken blijven bij anderen niet onopgemerkt. Voor restaurateurs zijn wij inmiddels ook al jaren een vertrouwde partner op het gebied van sfeervolle kaarsverlichting. In menig restaurant waar de Michelin-ster schijnt, brandt ook ons licht.

Wij weten als geen ander dat het belangrijk is heuglijke momenten in het leven te vieren en te herinneren. Geboorte, communie, huwelijk, jubilea en bijvoorbeeld afscheidsrecepties verdienen een blijvende herinnering. Met speciaal voor de gelegenheid gemaakte kaarsen, mogelijk ook naar eigen ontwerp, kunnen wij daaraan onze bijdrage leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Om onze klanten een extra service te bieden, zijn wij in juni 2016 gestart met een webwinkel.

Op deze website/webwinkel geven wij u een beeld van ons bedrijf.

Clé en Corry Cobbenhagen